Nieuws & Recepten

Proef het voorjaar!

Proef het voorjaar!

Ons (h)eerlijk vlees is afkomstig van zwartbonte Fries Hollandse runderen. Het voordeel van deze dubbeldoelkoeien is, dat ze betrekkelijk veel vlees en melk leveren. De koeien zijn robuuster, waardoor zij minder ziektegevoelig zijn.  Het vlees is zeer smaakvol en mals,…

Wilde gans met groenten

Wilde gans met groenten

Ingrediënten: – 600g filet van een wilde gans, gesneden in kleine blokjes – 200g rode bietjes julienne gesneden – 2 courgetten gesneden in slierten – 500g spruitjes – 300g worteltjes – 4 kleine appeltjes geschild – 1 kleine ui gesnipperd…

Magere runderlappen

Magere runderlappen

Stoof recept – ‘Rundvlees met honing’ Snij het vlees in grove stukken. Snipper de uien en de knoflook. Verwarm de rode wijn. Bij heerlijk suddervlees geen koude vloeistof toevoegen – verwarm de vloeistof (wijn, bouillon of bier) altijd eerst wat. Verder…