Proef het voorjaar!

Ons (h)eerlijk vlees is afkomstig van zwartbonte Fries Hollandse runderen. Het voordeel van deze dubbeldoelkoeien is, dat ze betrekkelijk veel vlees en melk leveren. De koeien zijn robuuster, waardoor zij minder ziektegevoelig zijn.  Het vlees is zeer smaakvol en mals, en …. om dit aloude ras in stand te houden, moet je het ook eten. Door samenwerking met Mts. Osinga-Pranger is er een regionale keten opgezet voor de verkoop van rundvlees van het oude Friese ras. Zo weet de consument wat hij eet. Naast rundvlees is er lamsvlees, wilde ganzenvlees en kippenvlees. Bekijk het aanbod hier op de website.

Om te vieren dat de runderen weer in het land lopen houden wij een proeverij.

Proeverij Boerderijwinkel Dykstra State vrijdag 3 mei 2019 van 16:30 uur tot 21:00 uur

  • Grillmaster Sil gaat voor u grillen. De geur van hout en het sappig gegrilde vlees. Laat uw buik spreken.
  • Laat u verrassen door onze lente stoofpotjes bereid door Sjoerd van der Hem van de Ohm van Emma.
  • Op de kaasplank: een keur aan kaas van het rund, schaap en geit!
  • Foodblogger Hilicious maakt verrassende hapjes uit de boerderijwinkel
  • Laat u verrassen door onze lokale bieren en aanbod aan wijn.

Parkeren en proeverij gratis!

Op 4 mei is de onze Boerderijwinkel open en hebben wij een after party.